Inspiratie,  Motivatie,  Positiviteit

Zoek je meer inspiratie?

Natuurlijk vind je op deze website tal van manieren voor inspiratie en motivatie, maar ik weet ook dat het verhelderend en waardevol is om te zoeken naar andere perspectieven.

Op deze pagina heb ik daarom een aantal opties geplaatst waar je inzichten en inspiratie kunt vinden. Ik ben zelf fan van de organisaties en websites die ik vermeld, maar heb geen samenwerking en/of verdiensten aan het vermelden hiervan. Uit eigen ervaring kan ik ze van harte aanbevelen, omdat ze mij van veel inzichten en geluksmomenten hebben voorzien.

 

Doen

5 Love Languages

In mijn boek ‘Gelukkig Groots’ heb ik het kort over de verschillende manieren hoe en waar we liefde in kunnen zien. Deze website heeft een test waarmee je ontdekt wat voor vormen van liefde voor jou belangrijk zijn.

16 Personalities 

Vanuit mijn wens om mijzelf beter te leren begrijpen – en later voor het ontwikkelen van verschillende personages in mijn fictieve verhalen (die ik wellicht ooit nog eens uit ga geven ;)), ontdekte ik deze website. Er zijn best een hoop vragen te beantwoorden voordat je de uitslag te zien krijgt, maar het is meer dan de moeite waard. Enorm gedetailleerd lees je over wat jou jou maakt, waar je kracht én valkuilen zitten, wat wel of niet werkt in relatie tot anderen, maar ook in jouw carrière.

 

Zien

Super Soul Sunday 

Oprah Winfrey is een vrouw met diepgang en een inspiratie voor mij. Super Soul Sunday is een programma waar je meer leert over de spirituele, maar nuchtere kant van je innerlijke leven.

Red Table Talk 

Drie generaties vrouwen die praten over échte dingen. Actrice Jada Pinkett Smith, haar moeder Adrienne ‘Gammy’ Banfield-Norris en dochter Willow Smith zijn open, eerlijk en zoeken naar antwoorden voor hun eigen ontwikkeling maar ook voor het helen van wonden in de mens.

We Are Man Enough 

Acteur Justin Baldoni praat met mannen uit zijn netwerk over het man-zijn. Voor mij als vrouw zijn deze gesprekken een verademing, want als man kwetsbaar durven zijn over wat er écht diep van binnen je gebeurt, vergt moed.

Lezen

 

Ik Kies Geluk (blog)

Een kijkje in mijn gedachten en ontwikkeling vanaf 2015, toen ik de website ben gestart. Er is veel veranderd sinds die eerste woorden. Terugkijkend zie ik mijn persoonlijke groei en ben ik ervan overtuigd dat mijn blogs nog steeds enorm waardevol kunnen zijn voor haar lezers.

Just Be You

Deze website is een bron van positieve energie, van liefde en groei, van zelfwaardering en bewustzijn. Juist voor de vrouwen die soms zo hard kunnen zijn voor zichzelf, die overlopen met alles wat ze moeten, bieden de zachte woorden van Marian Palsgraaf ontspanning en helderheid.

De Bewustzijn School 

Via de online school zijn op deze website vele lessen te leren over innerlijke belevingswereld. Als jij geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van jouw spirituele kant, dan is dit jouw website.

Ervaren

 

The School Of Life 

Wat me altijd heeft verbaasd aan het onderwijs, is hoe veel er wordt geleerd waar je in het latere leven zo weinig aan hebt. Waarom worden er bijvoorbeeld geen lessen in geluk gegeven? Of lessen in hoe je goede relaties kunt aangaan en behouden?

The School Of Life is een prachtige aansluiting op het onderwijs. Je kunt voor een paar uur je laten inspireren en ook onderwezen worden in de belangrijkste levenslessen.

Matthew Hussey 

In 2012 ontdekte ik door een tekort aan liefde de website van deze man: Matthew Hussey. Een jaar later besloot ik af te reizen naar de Verenigde Staten voor zijn 5-daags retraite. Het was een eye opener en het daadwerkelijke startsignaal van mijn nieuwe leven.

Ook zijn er via YouTube tal van inspirerende filmpjes te vinden, waarin hij antwoorden geeft op vragen over liefde en relaties.

365 Dagen Succesvol 

David de Kock en Arjan Vergeer bieden een jaarprogramma aan, maar schrijven (samen met gastbloggers) ook blogs. Daarnaast beantwoorden zij belangrijke levensvragen via YouTube. Hun inzichten en praktische benadering tot verschillende probleemsituaties werkt niet alleen verhelderend, maar is ook ontnuchterend. Problemen zijn lang niet altijd zo moeilijk en nog belangrijker: je hebt er vaak veel meer invloed op dan je zelf denkt.

Ik ben een woordenkunstenaar, een levensgenieter en een Grootse Zelf ontwikkelaar. Ik hou van woorden, ik kan ervan leren, ermee spelen en raken. Wel altijd positief, want ik hou ervan om een ander een goed gevoel te geven. Het leven geeft me veel inspiratie om te voelen, te leren en te delen. Het is zo bijzonder en waardevol om mensen te stimuleren, motiveren en inspireren om hun Grootsheid te omarmen. En ik leer daarbij altijd weer dat Liefde de drijvende kracht is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *